Sportul ideal pentru copii

Consider că cel mai bun sport la care poate fi înscris un copil, chiar dacă este de o vârstă fragedă, este înotul. Pe lângă faptul că dezvoltă poate cel mai bine corpul micuțului tău, această formă de mișcare îi va fi de un real ajutor pe tot parcursul vieții. Suntem puși de foarte multe ori în situația de a ne bălăci în apă sau de a înota, fie că suntem la mare, dar chiar și atunci când mergem la o piscină. Când avem această deprindere de când suntem mici, totul o să pară mult mai ușor odată ce înaintăm în vârstă.

Personal, o să-mi dau copilul la cursuri de înot pentru copii imediat ce acesta va fi apt pentru a practica acest sport pentru că îmi doresc tot ce este mai bun pentru copilul meu. Iar dacă starea lui fizică va fi foarte bună, iar musculatura i se va contura frumos încă din copilărie, atunci o să fie mai scutit de eventuale accidentări la oase sau alte cazuri greu de depășit.

Eu am învățat să înot mai târziu, abia atunci când aveam nevoie de această aptitudine și nu aș vrea ca și copilul meu să pățească asta. Pe lângă acest lucru, sunt situații în care putem salva viața celor din jurul nostru dacă știm să înotăm foarte bine pentru că nu multă lume este pricepută la asta.

În București s-a deschis un bazin de înot la școala cu numărul 25, în sectorul 2 al capitalei și este disponibil publicului. Acest bazin este frecventat de antrenori de înot cu o experiență bogată în acest sport și este cea mai bună soluție pentru părinții care vor să-și înscrie copiii la un astfel de curs. Bazinul se află la cele mai înalte standarde și este pregătit pentru a primi cât mai mulți copii dornici de a învăța.

Tags: