Sfaturi si trucuri pentru cresterea potentei

In cele ce urmeaza va vom prezenta o serie de sfaturi si trucuri pentru cresterea potentei intr-un mod natural si sanatos deopotriva, fara sa va afecteze sanatatea in vreun fel. Daca veti urma sfaturile de mai jos pentru cresterea potentei va veti putea bucura de o viata sexuala implinita, satisfacatoare alaturi de partenera de viata.

Un sfat important in cresterea potentei este urmatorul: evitati pe cat posibil consumul de alcool in cantitati mari deoarece acesta afecteaza in mod direct potenta, provocand erectii slabe si la numeroase alte disfunctii sexuale care pot fi evitate alegand sa nu mai consumati alcool. Exista si numeroase produse atat pentru imbunatatirea potenteti, cat si pentru marirea pensiului. Titan Gel marire penis – este un produs naturist, fara efecte  secundare, care mareste atat in lungime cat si in latime/volum penisul. De asemenea, Titan Gel, poate fi folosit si ca lubrifiant, astfel incat veti obtine o placere maxima si in acelasi timp o erectie prelungita, totul datorita acestui produs revolutionar, Titan Gel Premium.

Insa, una din principalele cauze ale opririi cresterii potentei este fumatul deoarece acesta afecteaza intr-un mod direct fluxul sanguin sanatos. Fumatul provoaca ingustarea arterelor care iriga cu sange organul genital masculin ceea ce duce la o potenta scazuta.

Alimentatia este si ea primordiala deoarece trebuie sa consumati, pe cat posibil, cat mai multe alimente bogate in fibre, cu un continu scazut de grasimi animale. Cel mai bine ar fi sa renuntati la tot ce inseamna alimentatie nesanatoasa adica prajeli, dulciuri, grasimi nesanatoase (animale) deoarece acestea duc la scaderea considerabila a potentei.

Pe langa folosirea produsului Titan Gel Premium pentru marirea penisului, este bine daca se poate cumpara si o pompa care functioneaza pe baza unui principiu fizic, acela de alungire a pensiului. In afara de Titan Gel Premium, se mai poate cumpara si Titan Gel Gold, un produs de asemenea naturist, fara efecte secundare si care folosit regulat, da aceleasi rezultate.

Un alt sfat important care duce la cresterea potentei este urmatorul – consumul de anumite suplimente si vitamine. Dar, in acest caz, indicat ar fi sa consultati medicul specialist deoarece doar acesta iti poate recomanda pastilele pentru potenta de care aveti nevoie. Suplimentele special concepute pentru cresterea potentei sunt acelea care  au la baza un continut de 100% natural de extracte de plante precum Saw Palmetto, Gotu Kola sau Sarsaparilla. Acestea au un rol deosebit de important in cresterea potentei si la disparitia completa a problemelor.

Pentru cresterea potentei sunt indicate si practicarea unor exercitii fizice precum ciclismul, inotul sau alergatul deoarece sportul este ideal pentru inlaturarea erectiei slabe si la pastrarea sanatatii corpului. Ideal ar fi ca aceste activitati fizice sa fie practicate timp de 30 de minute minim de trei ori pe saptamana.

In plus, trebuie sa eviti stresul si situatiile stresante. Stresul si anxietatea sunt cele care favorizeaza aparitia problemelor cu erectia. Stresul creste nivelul de cortizol si de adrenalina care interfereaza cu hormonii sexuali. O atitudine pozitiva este mult mai benefica – imbunatateste in mod evident starea de spirit dar creste si sansele de a beneficia de o viata sexuala lipsita de griji. Drept urmare, trebuie sa incerci sa tii sub control factorii de stres daca nu vrei sa ai probleme in pat.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *