Salteaua – foarte importanta pentru un somn linistit

E frustrant sa dormi mai bine cand mergi in vizita la cineva sau la un hotel, decat la tine acasa, in propriul pat. Si eu am avut o astfel de perioada si mi-am dat seama de faptul ca trebuie sa imi cumpar o saltea noua. Salteaua era cea care nu ma lasa sa am un somn linistit.

Mi-a fost cam greu sa imi dau seama ca totul vine de la saltea, deoarece nu simteam ca este inconfortabila.
Initial am mers la medic. Am vrut sa ma asigur de faptul ca problemele mele cu somnul nu sunt din cauza unor probleme de sanatate. Medicul m-a asigurat ca totul e bine si ca ar fi indicat sa am grija la alimentatie si eventual sa schimb salteaua. I-am spus si lui ca salteaua pe care o am imi e comoda si am incercat sa am grija la alimentatie.

Am inceput sa mananc mai usor seara, sa nu consum bauturi care sa imi dea energie sau mancaruri grase. Am inceput sa dorm mai bine, insa nu suficient de bine.

Nu treceam printr-o perioada stresanta ca sa banuiesc faptul ca din cauza stresului nu dorm. Chiar eram intr-o perioada din viata mea foarte linistita. Insa, tot nu reuseam sa dorm. In cele din urma, mi-am zis ca tot ce mai pot face e sa imi schimb salteaua.
Am inlocuit salteaua cu arcuri pe care o consideram foarte confortabila cu una din spuma de memorie. Abia atunci mi-am dat seama ce inseamna cu adevarat un somn confortabil.

Am cumparat salteaua de pe Saltele-Online.ro si cred ca am facut o alegere excelenta. Pretul a fost pe placul meu si in privinta calitatii nu am nici acum nimic de reprosat.

Din prima noapte mi-am dat seama ca problemele mele cu somnul vor disparea. Si asa a fost. De atunci am un somn mult mai linistit. Ma trezesc dimineata mult mai energica si cu chef de viata.

Daca si tu ai probleme cu somnul si nu sunt dintr-o cauza medicala, cumpara-ti o saltea noua si renunta la obiceiurile alimentare care ti-ar putea afecta somnul.

Intra chiar acum pe Saltele-Online.ro si alege salteaua perfecta pentru tine.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *