Cum sa te pregatesti de scoala

Pentru ca este un moment important din viata fiecarui copil, inceperea fiecarui an de scoala este un moment de impact, la care cei mici isi doresc sa fie in cea mai buna forma, sa fie imbracati in cele mai frumoase hainute si sa aiba cel mai complex ghiozdan, cu pixuri, creioane, radiera, ascutitoare, caiete cu modele, rigla, iar lista poate continua. Fiecare material de acest gen era asezat cu atentie in buzunarele ghiozdanelor, in functie de marimea lor. Primele zile erau foarte organizate, ca mai apoi, cand dadeam de greu, pur si simplu aruncam toate materialele intr-un buzunar si-l luam repede la scoala. Este o amintire placuta pentru fiecare dintre noi si sunt sigur ca nu sunt lucruri peste care putem trece cu usurinta.

Lucrul cel mai bun pe care il poti face este sa cumperi toate acest lucruri de care copilul tau are nevoie cu mult timp inainte de inceperea scolii, pentru ca atunci preturile sunt mai ieftine, iar produsele sunt aceleasi. Sfatul meu este sa rasfoiti zeci de magazine online pentru ca acum, cumparaturile se fac pe internet. Este mult mai usor sa dai cateva click-uri si sa astepti toate produsele acasa decat sa te chinui sa mergi prin magazinele fizice si sa cari foarte multe pungi dupa tine.

Imi place sa cred ca suntem intr-o continua evolutie, iar copiii nostri nu vor mai fi nevoiti sa stea la cozi, sa isi piarda foarte mult timp pe lucruri care nu sunt foarte productive si ca isi vor investi timpul lor pretios in activitati care sa le genereze fericire de orice fel. Asadar, mediul online are un viitor stralucit, iar cei care se apuca de construit lucruri inovative, cu plan de viitor, nu vor avea decat de castigat.

Tags: