Oxette Dreamer 11X07-00298 Ceas de dama

Noua colectie a brandului Oxette este intitulata Dreamer si este compusa dintr-un nou model de ceas, ceasul dama Oxette Dreamer 11X07-00298.

Noua colectie de ceasuri dama, produsa de brandul Oxette ne pregateste o noua generatie de ceasuri ce apartin stilului fashion.

Oxette este un brand grecesc, ce este prezent in peste 20 de tari, detinand o pozitie de top in cadrul segmentului specific de piata pe care il reprezinta. Noul ceas Oxette Dreamer 11X07-00298 este produs de catre grupul Perideo SA, o companie apreciata ce a patruns pe piata internationala inca din 1998.

Ceasurile lansate de brandul Oxette sunt comercializate sub doua forme, ceasuri barbati si ceasuri dama.

Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului are culoarea neagra iar display-ul are culoarea verde inchis si este unul analog. Gemuletul acestui ceas este construit din cristal mineral, un tip de cristal, care din pacate, necesita a fi supus unui numar foarte mare de procedee de tratare chimica.

Carcasa ceasului este de culoare argintie, masoara atat in latime cat si in inaltime 41 mm, grosimea este de 10 mm, ceasul are baterie incorporata iar odata cu achizitionarea acestui ceas,  beneficiati automat de doi ani de garantie.

Mecanismul ceasului este Quartz – Elvetian, carcasa ceasului este compusa din otel inoxidabil, culoarea carcasei este argintie cu influente negre, iar ceasul mai este dotat cu o rezistenta atmosferica de 3 ATM.  Ceasul dama Oxette Dreamer 11X07-00298 are capacitatea de a suporta interactiunea cu apa, insa nu va recomandam sa spalati masina sau geamurile fara sa va dati jos ceasurile de la mana.

Achizitionarea unui ceas quartz – elvetian este o decizie desteapta, iar aceasta este datorita beneficiilor si a brandului de renume cu care acest brand se mandreste.

Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta doar acele femei independente dar sportive, care isi doresc sa achizitioneze un ceas potrivit pentru mai multe tipuri de ocazii.

Bratara ceasului dama Oxette Dreamer 11X07-00298 are in componenta sa o combinatie stilata dintre materialele silicon si otel inoxidabil. Bratara acestui ceas masoara in latime  12 mm, are o lungime de 210 mm, iar culoarea bratarii este verde inchis cu mici influente gri. Inchiderea ceasului se face cu ajutorul unei catarame, iar caracteristicile speciale ale ceasului prevad doar afisajul secunde, afisajul ora si afisajul minute.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *