Înscriere În Directoare Web

Astăzi vreau să-ţi prezint o altă metodă de a câştiga bani pe internet. Înscrierea în directoare web a fost şi încă este un job care-ţi poate aduce venituri frumuşele, chiar şi cu ultimele actualizări de algoritm pe care le tot efectuează Google în ultima perioadă, WebMasterii încă apelează la directoarele web, neavând un timp foarte mare, aceştia plătesc diferite persoane care oferă acest serviciu, persoane prin care te poţi “înscrie” şi tu. Nu ai nevoie de un site, de cunoştiinţe în programare sau chestii de genul, pur şi simplu trebuie să introduci un site în cât mai multe directoare web. În cele ce urmează îţi voi explica cum poţi profita şi mai mult decât restul persoanelor care deja oferă acest serviciu, şi, îţi voi spune şi un mic truc prin care-ţi poţi doborî concurenţa, serviciul tău trebuie să fie de calitate superioară, preţurile vor fi şi ele mult mai mari decât ale celorlalţi. Deci, să trecem la treabă!

Primul lucru pe care trebuie să-l faci, este să-ţi creezi o listă cu directoare web, poţi să începi cu lista lungă de directoare web de pe site-ul DirPedia.Ro. Ştiu, va fi destul de greu la început, însă crede-mă că urmând sfaturile ce ţi le voi da în acest articol şi în viitoarele, te vor ajuta enorm pe viitor. Dupa ce ţi-ai făcut lista, trebuie să testezi un pic acele directoare, să aflii ce PageRank au şi să înscrii un site în toate acele directoare, să vezi că acel director web este încă activ, încă administrat de cineva, practic să vezi dacă-ţi aprobă site-ul în maxim o săptămână. În mod normal, majoritatea directoarelor web aprobă un site nou în aproximativ 48 de ore. Alegeţi doar directoare web care nu cer link reciproc. Cel mai greu pas este să-ţi faci acea listă de directoare. Lista ta poate să conţină 200 de directoare sau, ce îţi recomand eu este să-ţi creezi o listă de aproximativ 500 de directoare + încă aproximativ 20-30 în cazul în care unele, pe viitor, îţi vor da bătăi de cap sau pur şi simplu nu le va mai administra nimeni. Uite, te pot ajuta cu o listă de directoare pe care o foloseşte un coleg de pe forumul SEOpedia, dar îţi recomand cu tărie să mai treci odată prin acea listă şi să vezi dacă mai funcţionează toate, plus că lista este actualizată ultima dată în data de 13 Mai 2012. De atunci s-a mai efectuat un Google PageRank Update şi unele au scăzut altele au crescut.

După ce ţi-ai creat acea listă de 200-500 de directoare web, trebuie să-ţi creezi câteva pachete pe care să le poţi oferii viitorilor clienţi. Poţi să începi cu pachete de genul 100 directoare – 5 Euro, 200 directoare – 9 Euro şi tot aşa, cum a crescut numărul de directoare, scade puţin din preţ, astfel, vei beneficia de clienţi care vor comanda doar pachete de 500 de directoare pentru că le oferi o reducere mai mare decât dacă ar cumpăra 5 pachete de 100 directoare. Eu ţi-am dat doar o idee, preţul îl poţi mări sau micşora după bunul plac, însă exemplul dat mai sus este cel mai întâlnit în momentul de faţă. Acum să-ţi spun trucul acela de care vorbeam mai sus, poţi cere şi un preţ dublu decât cel din exemplul de mai sus, însă trebuie să oferi descrieri unice la fiecare înscriere, în fiecare director web, serviciu pe care nimeni nu-l oferă în momentul de faţă, deci ai veni cu ceva nou pe piaţă. Ştiu că este mult mai greu să creezi descrieri pentru 500 de directoare, dar preţul pentru munca depusă va fi şi el dublu, sau chiar triplu, alegerea îţi aparţine! Ideea principală în acest job este să oferi seriozitate maximă, la fel ca şi în celelalte pe care le voi prezenta în alte articole.

Ştiu că îţi va fi greu să îţi găseşti clienţi, dar cum îţi spuneam şi în articolul precedent, poţi începe cu un cont pe forumul ArenaWeb şi acolo poţi oferii serviciul tău, însă recomandarea mea cea mai mare este să reuşeşti cumva să intri pe forumul SEOpedia, înregistrările sunt închise şi vei face foarte greu rost de un cont. O altă soluţie ar fi să-ţi deschizi un site unde să-ţi prezinţi acest serviciu precum şi pachetele pe care le oferi, dacă nu ştii să-ţi faci un site, atunci încearcă să-ţi faci un blog gratuit pe site-ul Blogger.Com şi să începi să-l promovezi, aş vrea să discut şi despre acest subiect, dar asta înseamnă că mă voi îndepărta de subiectul principal. Totuşi, te pot ajuta cu creerea unui blog, câteva sfaturi despre cum să-l promovezi şi alte lucruri asemănătoare, tot ce trebuie să faci este să mă contactezi, ai pagina de contact în meniu, foloseşte-o cu încredere! Îţi voi răspunde în maxim 48 de ore.

Îţi mulţumesc că ai reuşit să termini de citit tot articolul şi sper să te pui pe treabă şi să începi aprofundarea acestui serviciu care-ţi poate aduce venituri destul de bune în fiecare lună. Am mai spus-o şi o repet, oferă seriozitate maximă şi vei avea succes în online.

Tags: