Detalii din noua colecție Lizzet

Pentru că înțelegem nevoile clientelor noastre, pregătim constant articole vestimentare care să răspundă cerințelor și care să ofere un confort absolut și o stare de bine. Gama noastră de produse nu se rezumă doar pentru doamnele și domnișoarele cu un corp de invidiat, ci și pentru doamnele cu forme care optează pentru niște rochii xxl Lizzet sau rochii mărimi mari. Credem în starea de bine a clientelor noastre influențate de îmbrăcămintea purtată, de aceea materialele folosite de noi și stilul de croială sunt de înaltă calitate și îmbină atât culori vii, cât și culori clasice, simple, des întâlnite în magazinele de îmbrăcăminte pentru femei.

O femeie care se respectă are în garderobă un procent generos alcătuit din haine office, aici fiind cuprinse atât rochiile lejere, cu mânecă sau chiar cele cu cataramă, dar și sacourile office sau pardesiuri și paltoane pline de bun gust și rafinament.

Pentru că sezonul rece deja a venit, punem mare accent pe oferta noastră de paltoane pe care le-am făcut mult mai atrăgătoare prin imprimeul colorat folosit, paltoane cu guler tip șal care pot acoperi atât o îmbrăcăminte folosită de zi cu zi, dar mai ales ținutele office. De asemenea, am pregătit pentru doamnele și domnișoarele noastre o colecție de jachete de toamnă, multe modele de pardesie și nu am scăzut nici din oferta de ținute office Lizzet pentru că damele devin din ce în ce mai elegante și pline de rafinament.

Ne bazăm pe o lozincă simplă, care ne definește – Poartă-te frumos cu tine în fiecare zi!

Tags: