Despre vacante in Brasov

Unde ne distram?
Cluburile se inchid dimineata la 7, asta pentru ca invitatii nu doresc sa paraseasca locurile in care muzica tine cluburile aglomerate pana la orele diminetii. Blitz Club este foarte populat in timpul sfarsitului de saptamana, Blue Night Karaoke aduna zeci de voci si… sute de ascultatori. Unul din cele mai cunoscute locuri de distractie din oras este Privilege Club – aici noptile sunt mereu albe. Cei pasionati de bowling sau de biliard pot merge in localul Tequila Bowling.

Agrement
Fie ca ati ales aceasta locatie pentru a vizita importante puncte turistice, sau ca este vorba de o excursie in care sunteti ajutati de cei de la inchirieri autorulote pentru practicarea unor sporturi de iarna (la 12 km de Brasov se afla Poiana Brasov, dotata cu partie de ski), ori pentru drumetii, alpinism (Varful Postavarul), cumparaturi, promenada, Brasovul este un oras complex, care place oricui. In plus, in apropierea acestuia se gasesc Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Schitul Bran, etc. Concertele de orga la Biserica Neagra sunt saptamanale, iar Festivaul Berii, al muzicii de camera ori cel de Jazz si Blues sunt anuale, si atrag mii de turisti din toate tarile.

De asemenea, daca doriti sa vedeti orasul de sus, puteti urca cu ajutorul telecabinei pana in varful Muntelui Tampa (360 m inaltime). Acoperisurile rosii sunt incadrate de strazile micute, pietruite, ce converg catre Piata Sfatului.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *