despre delimache.ro și planuri în blogosferă

Pentru că îmi place foarte mult să scriu, m-am gândit să-mi fac un blog. Am văzut că se poartă, iar mai mult decât atât, este cu siguranță cel mai bun loc în care-ți poți scrie părerile, dar și anumite of-uri personale, în limita intimității. Este un blog simplu, pe care voi scrie articole din orice nișă, nu vreau să mă axez doar pe un anumit domeniu pentru că nu mă consider destul de bun pe unul singur, așa că o să scriu puțin din fiecare. Pentru că sunt un tip comod, nu o să scriu doar eu pe acest blog, vor fi și articole scrise de alte persoane sau chiar unele scrise de anumiți content writeri.

Este foarte important pentru mine că acest blog să primească articole constante, de calitate, articole cu informații bogate sau poate chiar și aberații, dar scrise într-un mod drăguț. Vreau să atrag atenția motoarelor de căutare spre acest blog, deci voi munci ceva timp la promovarea acestuia pentru a prinde ceva calități la domeniul meu.

Articolele vor conține minim 300 de cuvinte și vor fi cât mai ușor de citit, cu subtitluri și imagini. Încerc să construiesc un blog prietenos, cât mai valoros din punct de vedere SEO și care să cuprindă cât mai multe articole, de orice fel. Nu este exlus că în viitor să apară și unele articole în care recomand anumite proiecte online. Articolele vor fi scrise cu diacritice pentru a evita unele neînțelegeri, vor fi câteva exceptii, dar doar în unele cazuri când o să fiu nevoit să scriu de pe telefon sau tabletă.

Vreau să ofer posibilitatea cititorilor să poată scrie pe acest blog, deci sunt deschis la propuneri. Dacă aveți de spus câteva cuvinte pe acest blog, vreau să-mi lăsați mail-ul vostru în secțiunea de comentarii, iar eu o să vă caut personal pe fiecare în parte.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *