sisteme de supraveghere

Cum sa iti supraveghezi cat mai ieftin casa?

Succesul camerelor de supraveghere video este din ce in ce mai mare iar prezenta lor este simtita peste tot. Recent, o statistica a aratat ca un om care iese pe strada este filmat de cel putin 300 de ori, asadar, nu este niciun secret in faptul ca oamenilor le place sa supravegheze.

Acest lucru poate sa fie un lucru extrem de benefic, insa poate reprezenta si o mica problema. Ne vom axa pe beneficii, deoarece, camerele de supraveghere video sunt destinate, in primul rand, confortului uman.

Odata instalate, indiferent care este elementul pe care vrei sa il supraveghezi, acesta va fi mult mai sigur, pierzand riscul de a fi atacat de hoti sau de persoane rau voitoare.

Achizitia unui sistem de Supraveghere video incepe sa nu mai devina optionala. Practic, pe masura ce toata lumea isi instaleaza sisteme de supraveghere, hotii raman fara optiuni, asadar, alegerea logica este sa fure din spatii care nu sunt supravegheate.

Cum alegi un sistem de supraveghere care sa necesite un buget redus?

Daca in urma cu mai multi ani, instalarea unui sistem de supraveghere video era foarte costisitoare, astazi gasesti camere de supraveghere si elemente pentru acestea, destinate tuturor buzunarelor. Daca nu vrei sa cheltuiesti foarte multi bani, este bine sa alegi varianta clasica.

Un sistem de supraveghere video cu DVR cu 4 intrari si 4 camere de supraveghere isi poate face treaba foarte bine. Este adevarat, ofera o calitate mult mai buna supravegherea IP, insa pentru o casa, un sistem CCTV poate sa fie mai mult decat suficient.

O supraveghere ieftina nu inseamna neaparat produse ieftine. Ai grija mare la calitatea produselor pe care le cumperi, deoarece produsele de buna calitate, realizate de companiile cu renume in domeniu, pot oferi ocazia unei economii mult mai mari atunci cand vine vorba despre intretinere sau consum de energie electrica.

Poti opta pentru Hikvision sau Dahua, companii care au demonstrat de-a lungul timpului ca pot oferi solutii de cea mai buna calitate in cadrul sistemelor de supraveghere. Evident, magazinul de unde achizitionezi sistemul de supraveghere este si el foarte important.

Exista din ce in ce mai multe magazine destinate exclusiv supravegherii, majoritatea lor gasindu-se online. Pe langa atentia acordata pretului, trebuie sa acorzi atentie si garantiei oferita de magazin, dar si modului in care acesta ofera suport clientilor.

Fiind un domeniu destul de nou pe piata, este indicat ca suportul sa fie unul de inalta calitate si ori de cate ori ai o intrebare in ceea ce priveste sistemul tau de supraveghere, sa poti primi raspuns. Per total, odata achizitionat, un sistem de supraveghere video nu consuma foarte multi bani, deoarece consumul de energie este destul de redus, iar alte cheltuieli nu prea apar.

Daca vrei ca economia sa fie maxima insa, poti alege un sistem care sa dispuna de senzori de miscare. Astfel, va filma doar in momentul in care detecteaza miscare si va putea sa ofere o eficienta maxima.

Tags: