Cu aer conditionat, intreruperile de la munca nu mai au scuza

Birourile noastre sunt expuse la soare de la prima ora a rasaritului, pana la sfarsitul orelor de program. Nu stiu cum s-a ales asezarea asta defavorabila, fiindca iarna este in bataia Crivatului si avand aproape toti peretii in afara si noi inghetam. Si uite asa, vara ne coacem, iarna inghetam, iar randamentul dupa conditii…

Zilele trecute, am iesit pe rand sa ne dam cu apa pe fata si sa ne racorim, fiindca ni se facea rau. Ne-am scuzat fata de clienti, dar nu aveam ce face. Multi salariati au ramas in concediu medical fiindca nu se putea lucra in aceste conditii.

De cand avem aer conditionat situatia s-a schimbat.

Nu mai gresim calculele si facem totul ca la carte, plus ca ne este drag sa venim la serviciu.

AER CONDITIONAT HEINNER HAC-12OWF-BK,A++ este cea mai valoroasa investitie pe care managerul a facut-o pentru noi. Aparatul arata ca o bijuterie pe peretele nostru si a costat numai 2554 de lei.

Mi-a placut de cum a aparut in birou si devenind dependenta de confort, m-am interesat de unde a fost cumparat si cum sa aleg corect un astfel de aparat.

Fusese comandat din magazinul online Dwyn.ro, de aceea livrarea s-a facut prompt. In ceea ce priveste aparatele de aer conditionat, trebuie sa tinem cont de  urmatoarele lucruri sa facem alegerea corecta:

-consumul diminuat de energie electrica. Apartenenta la clasa energetica A+ garanteaza consum diminuat.

-sa aiba functie dubla, daca tot facem investitia si il punem in perete: de racire si de incalzire, iar noi aveam nevoie la birou de ambele functii.

De cate ori se iveste ocazia sa comandam ceva care sa fie utilizabil cat mai mult, sa nu stam pe ganduri si sa nu ne gandim la pret!

-sa nu fie foarte greu, incat sa se prabuseasca rupand peretii

-sa lucreze in liniste

-sa aiba filtru antipraf.

In magazinul online Dwyn.ro am gasit aparatul care corespunde 100% dorintelor mele.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *