Conceptul de FASHION

Ideea de fashion reflectă stilul de vestimentație a unei persoane. Acesta este ceva personal, ceva ce ai, ceva ce nu poți învăța la școală! Nu poți participa la cursuri de stil, înveți câteva chestii de bază, dai un examen prematur și gata, ai stil. Desigur, există mai multe surse de inspirație de unde îți poți constitui un ansamblu de idei (din reviste, bloguri de modă sau de la designeri), însă tot ceea ce va conta este modul cum ai ales să fii, atitudinea pe care o abordezi. Doar o pereche de încălțăminte online fashion-4u.eu nu te face un adevărat model, important este și cu ce asortezi acea pereche de încălțăminte.

Pot confirma faptul că pentru mine, acest stil de vestimentație este o abordare practică ce are ca scop identificarea propriei personalități prin definirea originalității. În zilele noastre suntem mereu în pană de idei, dar avem din fericire câteva bloguri cu care ne identificăm și de la care ne luăm doza de inspirație. Urmărim cu multă subtilitate modul în care sunt combinate câteva elemente ce alcătuiesc o ținută și elementele cromatice care au un mare impact asupra publicului, reliefează faptul că marile branduri din România și nu numai s-au dezvoltat foarte mult și conținutul este foarte diversificat și de bună calitate.

Termenul, chiar dacă este folosit la toate magazinele de haine online, dar și la fiecare emisiune în care unele persoane abordează un stil de îmbrăcăminte mai oficial, nu reflectă numai ideea de îmbrăcat elegant, ci este un termen general. Poți fi fashion și atunci când porți un training colorat, totul depinde doar de situația în care tu alegi să porți anumite haine. Cel mai bun sfat pe care îl puteți asculta când vine vorba despre modă, este să vă îmbrăcați în ce vă simțiți cel mai bine.

Tags: